Despre

Complexul este situat in localitatea Pipera, Voluntari, la intersectia dintre soseaua Erou Iancu Nicolae si Pipera Tunari.
Este o cladire cu 6 etaje, cu parcare subterana in sistem Klaus, impartita in apartamente de 2 si 3 camere : cu cate 8 apartamente pe nivel (2 case de scara cu cate 4 apartamente, trei  de 2 camere si unul de 3 camere). La etajul 6 sunt cate doua apartamente de 3 camere pe scara, mai spatioase si cu terase generoase.Finisajele sunt de foarte buna calitate, fiecare apartament avand centrala termica proprie, vas de toaleta suspendat cu rezervor ingropat, tamplarie termopan si incalzire in pardoseala.

In apropiere se afla mai multe gradinite si scoli elementare, cat si centre comerciale, la care aveti acces fie cu masina personala cat si cu ajutorul autobuzelor.

Totodata puteti ajunge foarte usor pe centura Bucurestiului iar de acolo aveti acces la autostrada A3 catre Ploiesti, la autostrada A2 catre Constanta, si autostrada A1 catre Pitesti.

La aproximativ 3 km se afla totodata Gradina Zoologica iar  la 5.5 km se afla centrul comercial Baneasa, unde mentionam doar cateva din magazinele cele mai cunoscute: Carrefour, Ikea, Bricostore, Mobexpert.
In acelasi complex mai puteti viziona ultimele filme aparute, la Grand Cinema Digiplex.

Va invitam sa va descoperiti locuinta pe care o doriti, departe de aglomeratia urbana din Bucuresti, dar totodata la 20 minute de mers cu masina pana in Centrul Vechi, si la 5 minute de un centru comercial.

More...